Wij zijn interimMakers

Realiseren van een succesvolle en duurzame verbinding tussen opdrachtgever en interim professional.

Wij zijn veranderaars, creatieve doeners, samenwerkers, kennisdelers en enthousiastelingen. Helpen bij uitdagingen over het invullen, verbeteren of vernieuwen van je behoefte aan talent, recruitment en arbeidsmarketing. We delen graag onze kennis en ervaring om te ontdekken wat jouw organisatie relevant maakt (purpose) en onderscheidt (propositie).

Wij bieden werkbare impactvolle interim-oplossingen met interimMakers, onderdeel van recruitmentMakers dat zich richt op advies & projecten en sourcing. Zo organiseren we meet-ups, intervisie- en themabijeenkomsten waarin we onze kennis en die van de markt delen. Verder helpen we je doelen te bereiken door middel van coaching intensieve begeleiding.

Verbinden, delen en waarde toevoegen

Eigenlijk vertaalt onze meerwaarde zich het beste in wat ‘Anderen over ons’ zeggen. Wat we vaak terughoren is dat zowel opdrachtgevers als de professionals onze persoonlijke en transparante benadering waarderen. Datzelfde geldt voor het prettige contact, onze kennis, kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid. Daarnaast wordt het kritisch meedenken en begeleiden vooraf èn tijdens de opdracht op prijs gesteld. De kern van wie we zijn, gaat om: willen verbinden, delen en waarde toevoegen.

Wij zijn vakmensen met uitgebreide ervaring in verschillende organisaties en sectoren waarin we een sterk netwerk van zelfstandige professionals hebben opgebouwd. We kennen de arbeidsmarkt en willen graag met onze zelfstandige professionals en onze opdrachtgevers kwaliteit leveren en waarde toevoegen: aan organisaties én aan personen.

Ron Jansen

Geboren in het mooie wijnjaar 1969 in Den Helder, waar ik mijn jonge jaren met veel wind en zeilen heb doorgebracht. Op mijn 19e ben ik het huis uitgegaan om te gaan studeren in Utrecht. Ik woon en werk in Utrecht waar ik regelmatig met vrienden wat ga eten of drinken. Utrecht is echt een mooie stad waar mijn voorouders sinds de 17e eeuw al verbleven.

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met het recruitment vak en dat werd een passie voor het leven. Ik ben trots op de mooie resultaten (hires, campagnes, projecten) die ik bij al die organisaties heb weten te bereiken. Ik maak graag recruitment en ben gek op mijn vak. Vanwege mijn passie voor het vak heb ik in het verleden ook de nodige bestuursrollen vervuld in HR land. De afgelopen twee jaar was ik jurylid voor de Recruitment Tech Award en ben ik als blogger actief bij Hi-Re.

Bekijk linkedIn
Jeske Sterk

Jeske Sterk

Jeske weet de balans tussen inhoud en vorm goed te bewaren. Werkt prettig samen met een goed oog voor het opbouwen van zakelijke relaties. Door creatieve oplossingen en voorstellen weet Jeske haar resultaten te boeken.

Als collega is Jeske iemand met gevoel voor humor, een luisterend oor en geeft zij op een zeer natuurlijke manier invulling aan een voorbeeldfunctie voor anderen. Op het gebied van het bemiddelen van interim professionals weet Jeske de juiste match te maken, waarbij ambities en wederzijdse verwachtingen goed worden waargemaakt.

Bekijk linkedIn

Meer weten?

Neem contact op