Onze werkwijze

Wij bieden eenvoudige, snelle en kwalitatieve interim-oplossingen.

Wij werken met een gestructureerde aanpak en eerlijke, transparante en eigentijdse tarieven. We leveren per opdracht maatwerk en bepalen samen met jou als opdrachtgever/interim professional hoe het proces eruit ziet. Wij ‘kijken’ anders naar kandidaten: niet alleen naar ervaring en prestaties in het verleden maar vooral ook naar iemands persoonlijkheid, zijn agile skills en op welke manier hij van betekenis wil zijn. Wij benaderen de interim professionals binnen finance, IT, lean/agile, HR en zorg persoonlijk, dragen bij aan hun ontwikkeling en werken aan duurzame relaties met hen en onze opdrachtgevers.

Voor interim professionals

interimMakers zorgt ervoor dat je als interim professionals wordt gevonden op basis van een viertal stappen waarbij jij centraal staat. Wij geloven in de kracht van ons netwerk. Nieuwe opdrachten zetten wij niet alleen op onze site maar mailen wij rechtstreeks aan ons netwerk. Wij mailen hen alle opdrachten met de vraag om de opdrachten te delen met je netwerk. Zo vinden we met elkaar altijd de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers en zorgen we gezamenlijk voor veel mooie opdrachten.

1. Maak je profiel aan

Bij interimMakers kan je snel je profiel aanmaken. Je laadt je CV of koppel je LinkedIn profiel, en vult een aantal extra gegevens (interesses, uurtarieven, beschikbaarheid etc) in. Wij zorgen er voor dat alleen jouw relevante gegevens worden omgezet in onze talent pool.

2. Word gevonden

Geef zo concreet mogelijk aan wat je wensen zijn zodat wij je vinden als we onze interim professionals matchen op de opdracht, of andersom. Je kunt natuurlijk ook zelf reageren op (nieuwe) opdrachten in welke je bent geïnteresseerd door onze site te volgen, te reageren op een opdracht in onze nieuwsbrief of contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar alleen relevante opdrachten met je te delen, want dat is wel zo efficiënt en effectief.

3. Ga op gesprek

Je bent nieuwsgierig naar en past op de opdracht? Dan doen we een korte intake met je voordat we je voorstellen aan de opdrachtgever. Als de opdrachtgever je dan ook nieuwsgierig is naar jou, dan wordt er een (kort) intake-/kennismakingsgesprek gepland waarin wij kunnen faciliteren. Vaak zal een opdrachtgever meerdere interim professionals uitnodigen voor een gesprek.

4. Word ingehuurd

Jij en de opdrachtgever zijn het eens geworden over dat jij de opdracht gaat doen. Dan moeten de contractuele en administratieve zaken (uurtarief, periode, aantal uur etc) worden geregeld. Je doet rechtstreeks zaken met de opdrachtgever aan wie je zelf factureert. Zonder tussenkomst van ons. Wij ‘ontzorgen’ volledig en brengen geen bemiddelingskosten bij de opdrachtgever in rekening. Je draagt aan ons een percentage van je vooraf vastgestelde uurtarief af voor onze dienstverlening (o.a. bemiddeling en begeleiding).

Vaak heeft de opdrachtgever een vaste manier van inhuren. Soms maken ze de contracten zelf, soms maken ze gebruik van een externe broker en soms maken ze gebruik van ons.

Voor opdrachtgevers

interimMakers draagt interim professionals voor op basis van een viertal stappen: eenvoudig, snel en kwalitatief.

1. Delen van je opdracht

We doen binnen 24 uur een intake met je waarin de opdracht, de specifieke vaardigheden, persoonskenmerken en ervaring van de interim professional concreet worden gemaakt.

2. Delen van een shortlist

We maken een selectie van beschikbare en passende interim professionals. Vervolgens delen wij je opdracht met hen en krijg je binnen 5 werkdagen een shortlist van de 2 tot 3 best beschikbare interim professionals die voldoen aan je wensen.

3. Gesprek voeren met de beste interim professional(s)

Voordat je beslist wil je eerst een (kort) intake-/kennismakingsgesprek voeren met één of meerdere interim professionals. Wij kunnen hierin faciliteren.

4. Inhuren van de gekozen interim professional

Je hebt je interim professional gevonden en wilt hem/haar inhuren. Dat werkt heel eenvoudig en kost je weinig tijd. Je doet rechtstreeks zaken met de interim professional die direct aan jou factureert. Zonder tussenkomst van ons. Wij ‘ontzorgen’ volledig en brengen geen bemiddelingskosten bij je in rekening. De interim professional draagt aan ons een percentage van zijn uurtarief af voor onze dienstverlening (o.a. bemiddeling en begeleiding).

Op zoek naar onze opdrachten?

Opdrachten